@facebook devri resmen başlıyor!

Belki hemen @facebook uzantılı e-postanızı alamayacaksınız ama bu haber sizi de heyecanlandıracak!

@facebook devri başlıyor!

Yeni Facebook e-posta servisi geçtiğimiz hafta sonunda, kısıtlı bir kullanıcı kitlesi için de olsa çalışmaya başladı. Şu anda pek çok Facebook kullanıcısı bu hizmete erişemiyor ancak hizmetin çalışmaya başlaması, bekleyişin uzun sürmeyeceğinin sinyallerini veriyor.

Facebook'un e-postası diğer e-posta hizmetleri gibi olmayacak. Site bir sosyal ağ sitesi olduğu için bu servis daha çok bir sohbet aracı olacak. Yeni servis, e-posta aracılığıyla yapılan iletişim işlemini hızlandıracak.

Konuşma geçmişi ve sosyal gelen kutusu gibi özelliklerin bulunacağı yeni serviste kullanıcılar Google Instant Search'teki gibi istemediği mesajları ortaya çıkarabilecek. Bu servis şimdilik sadece sınırlı sayıda kişiye kullanılabilir durumda ama yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi hizmet henüz pek çok kullanıcı ve ülke için aktif değil. Ama e-posta adresinizi almak için arada sırada Facebook'a giriş yapıp mesajlar bölümüne göz atmanızda yarar var. Her an bir yükseltme seçeneği görebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları