Facebook Gruplar uygulaması kullanımda

Facebook, gruplarına mobil cihazlardan rahat erişim sağlayan "Gruplar" uygulamasını kullanıma sundu.

"Gruplar" uygulaması yayında!

Facebook, insanların üye oldukları Facebook gruplarına mobil cihazlardan daha rahat bir şekilde erişmelerini sağlayacak Gruplar uygulamasını kullanıma sundu. Facebook Creative Labs tarafından geliştirilen uygulama iOS ve Android cihazlara göre tasarlandı. Her ay 700 milyon kişi tarafından kullanılan Facebook Gruplar'ın yeni uygulaması aynı ilgi alanlarına ya da amaçlara sahip insanlar için mesajlaşmadan daha fazlasını sunuyor.

Öncelikli İletişim: Facebook Gruplar uygulaması ile iletiler artık Haber Kaynağı, mesaj, e-posta karmaşasında kaybolmuyor. İnsanlar, gruplarındaki kişilerle bir grup geçmişi oluşturuyor. Tüm gruplarıyla ilgili nasıl ve ne zaman bildirim alçaklarını kendileri belirleyebiliyor.

Kolay ve Hatasız Kullanım Özelliği: Uygulamayı açıldığı zaman, daima öncelikle en önemli olan gruplar görülüyor. Tüm gruplar bir yerde toplandığı için insanların hepsine bir şeyler yazmaları kolay ve hızlı olacak.

Kimlerle Paylaşım Yaptığınızı Bilin: İnsanlar, yeni bir grup kurduklarında ya da bir gruba üye olduklarında, paylaşımlarının kimler tarafından görülebileceğini grup gizlilik ayarlarından ve üye listesinden görüntüleyebiliyorlar.

Herkes Katılabilir: Gruplar uygulaması Facebook üzerinden iletişim kurulmak istenilen tüm insanları, hatta uygulamayı indirmemiş olanları da kapsıyor. Bu sayede uygulamayı yüklememiş olan kişiler de gruplara davet edilebiliyor.

Keşfedin: İnsanlar, ilgilerini çeken yeni grupları daha kolay bir şekilde keşfedebiliyor.

Tüm Facebook gruplarının tek bir yerde görüntülenmesini ve bildirimlerin kolaylıkla kontrol edilebilmesini sağlayan Gruplar uygulamasının nasıl işlediği ve hakkında daha fazla bilgi Facebook Newsroom blog yazısında yer alıyor.

Okuyucu Yorumları