Facebook Gruplarına yeni özellikler eklendi!

Facebook'a yepyeni özellikler eklendi; yeni 'Gönder' düğmesini ortaya çıktı! Haberimizde...

Facebook'a yeni özellikler!

Facebook Grupları, Ekim 2010'da ortaya çıktığından beri 50 milyondan fazla grup oluşturuldu. Belirli bir grupla paylaşım yapmanıza izin veren işleve şimdi ise bazı yeni özellikler eklendi.

Gruplara fotoğrafları tek tek yüklemek yerine albüm olarak yüklemeniz artık mümkün. Yeni bir denetim ise gruba eklenen yeni kişileri grup sahibinin onaylamasına izin veriyor. Diğer yeni bir özellik sayesinde ise gruptaki kişilere sorular sorup anketler düzenleyebiliyorsunuz (aşağıdaki resimde görebilirsiniz). Yeni 'Gönder' düğmesi ise 'Beğen' düğmesinin bir benzeri ve Web içeriğini arkadaşlarınızla paylaşmanızı daha kolay hale getiriyor. 'Gönder' düğmesi, sadece belirli arkadaşlarınız için çalışan bir 'Beğen' düğmesi işlevini görüyor.

'Arkadaşıma e-posta gönder' düğmesinin yerine geçen 'Gönder' penceresinde arkadaşınızın adını, bir grup adını veya e-posta adresi girebiliyor, kişisel bir mesaj ekleyebiliyorsunuz. Facebook'a göre şu an 50'den fazla büyük web sitesi Gönder düğmesini kullanıyor ve bu sayı artacak.

Facebook'daki yeni 'Gönder' düğmesi.

Okuyucu Yorumları