Facebook hatasından doğan aşk hikayesi!

Dünyanın en popüler sosyal platformu Facebook'taki bir hata büyük bir aşkın doğmasına neden oldu.

En "hayırlı" Facebook hatası!

Facebook üzerindeki garip bir aksaklık gerçek bir aşkın ortaya çıkmasını sağladı. Schuler Benson ve Celeste Zendler ilişkilerini bu hataya borçlu. Tuhaf masalın altıncı yıl dönümünde Benson olayın ayrıntılarını açıkladı.

Arkansas'ta yaşayan Benson, 2009 yılının Ekim ayında telefonundan Facebook hesabıyla oturum açmak isterken, garip bir hata sonucu Colorado'da yaşayan Celeste Zendler adlı bir bayana ait hesapla giriş yapıldığını fark etti. Benson: "Ben tarayıcıyı açıp facebook.com adresine gittiğimde hesabıma giriş yapmak için oturum açma bilgilerimi girme fırsatı bulamadım. Zaten onun hesabıyla giriş yapılmıştı" diyor.

Kendisinden tam 1.600 kilometre uzakta yaşayan Zendler'in hesabına giriş yapan genç adam oturumu da sonlandıramayınca, ikili Facebook üzerinden durum güncellemeleri yoluyla sohbet etmeye başladı.

Zaman ilerledikçe arkadaşlıklarını ilerleten ikili birçok ortak noktaları olduğunu fark edince 2013 yılının Haziran ayında ilk kez bir araya geldi ve tuhaf aşk hikayesinin ilk fitili ateşlenmiş oldu. Birkaç ay sonra ise Zendler, Benson'la Arkansas'ta beraber yaşamak için Colorado'da bulunan evinden taşındı. Tam bir yıl sonra yani 2014 Haziran ayında çift mutlu beraberliklerini evlilikle neticelendirerek Güney Karolina'ya yerleşti.

Bu garip Facebook hatasının neden oluştuğu bilinmiyor. Ancak gelmiş geçmiş en hayırlı hatalardan biri olduğu kesin...

Okuyucu Yorumları