"Facebook Home istediğimiz gibi gitmiyor"

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, sosyal devin en önemli adımları hakkında bakın neler dedi!

Zuckerberg'ten itiraflar!

Facebook'un CEO'su Zuckerberg, bir basın toplantısında, Facebook'un ürünleri hakkında öz eleştiride bulundu.

Facebook'un Android uygulaması Home hakkında istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını itiraf eden Zuckerberg bunu da kullanıcıların Home'dan biraz korkmasıyla açıkladı. Normal Android uygulamalarının telefona kurulduktan sonra kullanıcının istediği zamanlarda çalıştığını ancak Home'un telefonun kilit ekranına yerleşerek sürekli çalıştığını ve kullanıcıların onu durdurmak istediğinde, telefondan kaldırmak durumunda kaldığını, bu yüzden de çoğu kullanıcının Home'u kurmaktan çekindiğini anlattı.

Zuckerberg, Graph arama uygulamasının ise sosyal medya ve internet alanında önemli bir uygulama olduğunu, Facebook'un onu geliştirmek için büyük çaba sarf ettiğini ve Graph'ın devrimsel bir yazılım olduğunun altını çizdi.

Ayrıca WhatsApp ve Instagram'ın Facebook dışında geliştirilmiş, kendi kitlesini bulmuş çok başarılı yazılımlar olduğunu, başarılarının devam ettiğini ve yakında çok büyüyeceklerini anlatan Zuckerberg, Facebook Messenger'ın da ayrı bir ürün olarak işlevine devam edeceğini hatırlattı.

Okuyucu Yorumları