Facebook Home zinciri kırdı!

Facebook Home, sıkışıp kaldığı yerden kurtuldu; üç yeni cep canavarına daha ulaştı!

Facebook Home zinciri kırdı!

Geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunulan yeni Facebook uygulaması Home, farklı kullanıcılardan farklı yorumlar almıştı: Uygulamayı deneyenlerin bir kısmı telefonu kullanılmaz hale getirdiğini iddia ederken bir kısmı tam da aradıkları uygulama olduğunu belirtmişti.

Kullanıma sunulduğu günlerde sadece HTC First modelini destekleyen uygulamanın kullanılabildiği telefon modellerine yenileri eklendi: Artık HTC One, Samsung Galaxy S4 ve Sony Xperia XL kullanıcıları da Facebook Home uygulamasını kullanabilecek. Aslında Facebook bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil. Ama telefonlarındaki Facebook uygulamasını güncelleyen kullanıcılar, isterlerse Home'u yükleyip çalıştırabiliyor.

Facebook'un, çok yatırım yaptığı uygulamanın desteklediği telefon sayısını bu kadar sessiz sedasız bir şekilde arttırmış olması ilginç. Facebook uygulamasının Google Play Store sayfasında da konuyla ilgili bir açıklama bulunmuyor. Ancak şurası kesin ki, yukarıda bahsi geçen telefonlardan birine sahipseniz siz de Facebook Home kullanmaya başlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları