Facebook'ta görmek istemediklerinizi yok edin

Facebook'un giriş ekranında görmek istemediğiniz paylaşımları ortadan kaldırmanın yeni bir yolu var!

İstemediklerinizi yok edin!

Facebook'un haber kaynağında yapılan küçük bir güncelleme sayesinde, en çok kimlerin gönderilerini gördüğünüzü listeleyebiliyor ve istemediklerinizle sonsuza kadar vedalaşabiliyorsunuz.

Şu an sadece mobil uygulamada bulunan özelliğe ulaşmak için Ayarlar bölümüne gelin ve Haber Kaynağını Yönet'i seçin. Burada önceki hafta gönderilerini en çok gördüğünüz kişileri ve takibi bıraktığınız kişileri göreceksiniz. Buradan istediğiniz kişileri tekrar takip edebilir veya takipten çıkabilirsiniz. Daha spesifik olmak isterseniz, bu pencerenin en üstündeki menüyü kullanarak kişi, sayfa ve grup belirtmeniz de mümkün.

İsterseniz belirli makalelerden kurtulabilirsiniz. Bunun için ilgili paylaşımın sağ üstündeki oka dokunmanız yeterli. Bu işlev yeni değil, ancak yeni olan, sözkonusu gönderiyi paylaşan kişiden daha az içerik görmeyi tercih edebilmeniz.

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi bu özellik, şu an sadece mobil uygulamada mevcut görünüyor. Ancak aynı işlevlere yakın zamanda masaüstünde de rastlamak, şaşırtıcı olmayacak.

Okuyucu Yorumları