Facebook kullanmak için tanımadığı eve girdi

Facebook'un dahil olduğu bu tuhaf hırsızlık hikayesine sadece "yok artık" denilebilir!

Facebook'a girmek için...

Şimdiye dek birçok hırsızlık hikayesi duyduk ancak bazen öyle tuhaf örnekleriyle karşılaşıyoruz ki, kendimizi kötü kurgulanmış komedi filminde hissetmekten alıkoyamıyoruz. Örneğin sırf Facebook kullanmak için hiç tanımadığınız birinin evine zorla girmek gibi...

Geçtiğimiz günlerde Amerikalı bir vatandaşın başına gelen tam da buydu. 33 yaşındaki ev sahibi, kendi dairesine girdiğinde hiç tanımadığı bir kadını, yine kendi laptop'unda Facebook başındayken buldu. Kimliği açıklanmayan "hırsız" ise ev sahibiyle karşılaşınca özür dileyerek apar topar evden çıktı. Ancak unutkan kadın, evi terk etmeden önce Facebook hesabını açık bıraktı.

Polislere kimliği hakkında adeta açık çek bırakan kadın, 18 yaşında bir üniversite öğrencisi. Georgia Üniversitesi'nde okuyan genç kadının bölümü ise hayli manidar: Hukuk!

Evden herhangi bir şey çalmadığı belirtilen kadının niçin böyle bir şeye başvurduğu bilinmiyor. Ancak detaylardan kaçmayan bir şey var ki; kadının akıl sağlığı hakkında ciddi soru işaretleri oluşturuyor. Evi inceleyen polisler, kadının koltuğa çişini yaptığını saptamış durumda. Anlaşılan 18 yaşındaki genç, Facebook kullanırken oldukça heyecanlı dakikalar yaşamış.

Okuyucu Yorumları