Facebook Live'a 360 Derece Video Desteği Geldi!

Facebook, canlı yayın yapanları sevindirecek yeniliğini duyurdu!

Facebook Live'a yeni özellik!

Facebook Live, etkinleri ve günlük olayları yayınlamak için tüm kullanıcılarına 360 derece video seçeneği ile tamamen yeni bir yol sunmaya başladı.

Elinizde gerekli ekipmanlar olduğu sürece artık Facebook üzerinde 360 derecelik canlı yayın yapabileceksiniz. Ayrıca yayınınızın hangi izleyicilere ve bölgelere yayınlanacağını seçebilecek ve yorumlarla tepkileri görebileceksiniz. Bu yenilik, Android ve Apple cihazları için kendi 360 derece kameralarını üreten Insta360 sayesinde sunuluyor. Firma, yayınladığı videoda, kendi ürünleri Insta360 Nano ve eş uygulaması ile Facebook Live üzerinde yayın yapmaya nasıl başlayabileceğinizi anlatıyor.

Normal Facebook Live ayarlarının yanı sıra bağlantı kalitesini de tavsiye edilen 4Mbps hızına kadar (hatta daha üzerine) yükselterek iyi bir görüntü ve performans dengesi sağlayabiliyorsunuz.

Facebook Live üzerinde 360 derece video özelliğini kullanmak için uygun kameranızın Facebook Live'ı desteklemek için gerekli firma yazılım güncellemesini aldığından emin olmanız veya sosyal medya sitesini kullanarak kullanım için kendiniz ayarlamanız gerekiyor...

Okuyucu Yorumları