Facebook Messenger, Photo Magic ile yenilendi

Facebook, Messenger uygulamasını Photo Magic özelliği ve fazlasıyla güncelledi!

Messenger'a Photo Magic geldi

Facebook, yeni hızlı fotoğraf paylaşım işlevi Photo Magic'i kullanıma sunmaya başladı. Sosyal dev yeni işlevini ilk olarak geçtiğimiz ay, test aşamasındaki haliyle bizlere göstermişti.

Photo Magic, telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları tarıyor ve ailenizle çektiğiniz fotoğrafları algılayarak size bu fotoğrafları arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşmanızı öneriyor. Yüz tanıma teknolojisini sonuna kadar kullanan işlev, tabi ki fotoğrafları otomatik olarak etiketleme fırsatını kaçırmıyor.

Böylece yeni çektiğiniz fotoğrafı birkaç dokunuşla ailenizle paylaşmış oluyorsunuz. Photo Magic, şu an Facebook Messenger'ın Android ve iOS sürümlerine sunulmaya başlanmış durumda. İşlevden faydalanmak istemeyen, her fotoğraf çektiğinde uyarı görmek istemeyen kullanıcılar, Photo Magic'i devre dışı bırakabiliyorlar.

Güncelleme, Messenger'a metin renklendirme, yeni emojiler ve mesaj başlıklarını birbirinden ayırmaya yönelik takma isimler gibi yeni kişiselleştirme seçenekleri de sunuyor. Grup sohbetlerinde değişiklik yapıldığında uyarı alabiliyorsunuz, böylece sohbetler kontrolünüzden çıkmıyor.

Yılbaşına özel yenilikler

Bu arada Android kullanıcıları, yılbaşı temalı emojiler gönderildiğinde ekranlarını kar tanelerinin kapladığını görüyorlar. Buna ek olarak ana ekranınızda gördüğünüz sohbet kafalarının içeisinde kar ve konfetilerin yağdığını görebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları