Facebook müzik dünyasına adım atıyor!

Facebook, yeni hizmeti ile birlikte, pek çok internet devine rakip olmaya hazırlanıyor!

Facebook'un yeni hedefi!

Facebook, kendi video akışı platformu ile hem YouTube'a, hem de Apple Music ve Spotify benzeri hizmetlere rakip olmaya hazırlanıyor. Music Ally'a konuşan kaynaklar, Facebook'un müzik markaları ile görüşmekte olduğunu ve kendi müzik akışı hizmetini yayımlamaya hazırlandığını iddia ediyor.

Ancak bu hizmetin yakın bir zaman içerisinde karşımıza çıkma ihtimali pek yüksek gözükmüyor. Raporda belirtilene göre Facebook, müzik işine girmeden önce, platformun mali yönünü mükemmelleştirmek istiyor.

Bu arada, önümüzdeki birkaç ay boyunca Facebook üzerinde müzik videolarının ortaya çıktığını görme ihtimalimiz yüksek. Kaynakların söylediğine göre sosyal medya devi, müzik videolarının Facebook üzerinde yayınlanabilmesi için müzik firmaları ile "ilerlemiş görüşmeler" aşamasında bulunuyor. Bu şekilde sosyal ağ devi, kullanıcılarının müzik servisine ne kadar ilgi göstereceğini de anlamaya çalışacak.

Sahip olduğu kullanıcı tabanı ile beraber, Facebook'un YouTube için büyük bir tehdit olması söz konusu olabilir. Bağlı bir video platformu ile beraber, Facebook müzik hizmeti de Spotify ve benzeri müzik hizmetleri için sorun yaratabilir...

Okuyucu Yorumları