Facebook'ta haber kaynağını aramaya son!

Facebook'ta yüzlerce arkadaşınız var ve bu yüzden önemli mesajları hep kaçırıyorsunuz. İşte çözüm!

Facebook'ta kaybolmaya son!

Facebook'ta çok fazla arkadaşınız varsa, herkesin durum güncellemelerini takip etmenin ne kadar zor bir hal aldığını farkındasınızdır. En önemli güncellemeleri kaçırmamak için kişileri Yakın Arkadaşlar listesine eklemeniz gerekiyor.

Kendi listenizi oluşturmak yerine Facebook'un sunduğu bu listeyi kullanmanın ilk nedenlerinden biri, uyarılar. Bu listedeki kişilerden hangi tür uyarıları alacağınız belirlemeniz mümkün.

Yapmanız gerekenler şöyle;

1. Facebook'un liste yönetimi sayfasını açın ve Yakın Arkadaşlar'a tıklayın.

2. Liste ekrana geldiğinde Listeyi Yönet düğmesine tıklayın ve Listeyi Düzenle'ye tıklayın.

3. Açılan pencerede "Bu listedekiler" açılır menüsüne tıklayın ve Arkadaşlar'ı seçin. Şimdi listeye eklemek istediğiniz arkadaşlarınızı fotoğraflarına tıklayarak seçin veya listeden isimleriyle aratın. Son olarak Bitir'e tıklayın.

Hangi güncellemeleri alacağınızı seçin

Hangi güncellemeleri alacağınızı seçin

4. Listeyi Yönet düğmesine tekrar tıklayın ve görmek istediğiniz güncellemelerin yanında onay işareti bulunduğundan emin olun. Örneğin oyun güncellemelerini almak istemiyorsanız, bu tercihinizi buradan belirleyebilirsiniz.

5. Liste sayfasındaki Uyarılar düğmesini kullanarak Facebook uyarılarının ve e-posta uyarılarının hangilerini alacağınızı seçin.

Hepsi bu kadar, artık en yakın arkadaşlarınızın güncellemeleri için listeniz içinde gezinmenize gerek kalmayacak. Bunun yanında seçtiğiniz uyarılar için telefonunuza uyarılar da alacaksınız.

Okuyucu Yorumları