Facebook'ta olup biteni öğrenmenin kolay yolu

Çöp mesajlarla uğraşmadan; sadece arkadaşlarınızın mesajlarını görün. Hem de Facebook'a hiç girmeden

Facebook'a girmeden Facebook!

Amacınız, yakın birkaç arkadaşınızın hayatlarında olup bitenleri takip etmek ancak Facebook'u açıp oyun istekleri, yıllarca görmediğiniz insanların güncellemeleriyle uğraşmak istemiyorsunuz. Endişe etmeyin, Facebook'la uğraşmanıza gerek kalmadan Facebook'a göz atmanın yolları var.

İlk olarak kimlerin güncellemesini alacağınızı seçmeniz gerekiyor. Bunu yapmanın en kolay yolu, favori kişilerinizi Yakın Arkadaşlar listesine eklemek (Facebook bunu otomatik olarak da yapıyor). Listede şu an kimlerin bulunduğunu görmek için, sol sütundan Arkadaşlar'a, ardından Yakın Arkadaşlar'a tıklayın.

Şimdi Listeyi Yönet'e ardından Listeyi Düzenle'ye tıklayarak gerekli değişiklikleri yapın. Burada hangi uyarıları alacağınızı ve nasıl alacağınızı ayarlamanızı sağlayan iki bölüm göreceksiniz. Yakın Arkadaş Etkinliği'nin yanındaki Düzenle'ye tıklayın ve e-posta uyarılarını etkinleştirin. Böylece yakın arkadaşlarınızın güncellemelerini gelen kutunuzda görebileceksiniz.

E-posta başlığının yanındaki Düzenle bağlantısı yoluyla e-posta uyarılarını daha da kişiselleştirebilirsiniz. Belirli uyarı türlerini devre dışı bırakmanız mümkün.

Güncellemelerinizi kısa mesaj veya RSS yoluyla da alabilirsiniz. Bunun için üstteki Uyarı kutucuğunu açın ve "Tümünü Gör"e tıklayın. Kısa mesaj ve RSS bağlantılarını en üstte göreceksiniz.

Okuyucu Yorumları