Facebook'ta yeni bir dönem!

Ve Facebook bekleneni yaptı, yeni bombasını patlattı: İşte Facebook'un kullanıcılarına son sürprizi!

Facebook yine yaptı!

Facebook, yeni ve şaşırtıcı bir özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sosyal arkadaşlık sitesinin basın konferansıyla yeni duyurduğu özelliği bir e-posta servisi.

Facebook'un bu yeni hizmeti anında chat özellikleriyle, bildik e-posta hizmetlerinin biraz daha dışında olacak. Bunun dışında ise, hizmetin üç ana özelliği; kusursuz mesajlaşma, konuşma geçmişi ve sosyal gelen kutusu. Microsoft'un Facebook e-posta hizmetine verdiği destek ise göz ardı edilemeyecek türden. Outlook Web uygulamaları ile kullanıcılar Word, Excel ve Powerpoint dosyalarını sosyal arkadaşlık sitesindeki arkadaşları ve ailesiyle rahatça paylaşabilecek.

Ayrıca Windows Live SkyDrive ile her kullanıcıya 25GB kullanım alanının verilecek olması da Facebook'un e-posta hizmeti konusunda oldukça ciddi olduğunu gösteriyor.

Adresim ne olacak ve nasıl başvuracağım?

Adresim ne olacak ve nasıl başvuracağım?
Kullanıcılar, zamanında başı gizlilikle oldukça ağrımış Facebook'ta konuşma geçmişlerinin saklanacak olmasına ne kadar güvenecekler?

Facebook'taki e-posta adresini ise, sizin sayfanıza ulaşabilmek için Facebook alan adından sonra gelen kısımla hemen siteden e-posta adresi alabileceksiniz(facebook.com/adınız , adını[email protected] gibi). Ayrıca e-posta hizmetinde iki bölüm olacak, bildirimlerin size anında geldiği, sizin en çok sevdiğiniz ve en çok konuştuğunuz arkadaşlarınızdan oluşan mesaj merkezi ve diğer arkadaşlarınızın bulunduğu ikinci mesaj merkezi.

Yeni mesaj sistemiyle alakalı olarak Facebook iPhone uygulamasına da yeni bir güncellemenin kısa zamanda çıkacağı duyuruldu. Facebook ayrıca fb.com'u almalarının sebebi olarak, basın gruplarının ve Facebook çalışanlarının @fb.com e-posta adreslerini, diğer herkesin ise @facebook.com'u kullanacağını gösterdi.

E-posta servisine başvurunuzu buradan yapabilirsiniz, lakin hemen geri dönüşün olacağı kesin değil.

Okuyucu Yorumları