Facebook'tan beklenen yenilik!

Facebook'a gelmeye hazırlanan bu yenilik, yaptığınız yorumları tek kelimeyle "şenlendirecek!"

Facebook'ta yeni dönem!

Facebook üzerinden yapılan yorumlar pek yakında daha da çılgın bir hal alacak gibi görünüyor. Firma çok yakında sosyal ağında yapılan yorumlara kullanıcıların fotoğraf da ekleyebilmesinin yolunu açacak. Çok basit bir özellik olmasına rağmen hala Facebook üzerinde bulunmayan bu seçenek aktif Facebook kullanıcıları tarafından büyük bir eksiklik olarak nitelendiriliyordu.

Facebook henüz bu yeni özelliğin ne zaman aktif olacağı konusunda bir yorum yapmıyor, fakat pek yakında masaüstü kullanıcılarının beğenisine sunulacağı sızan haberler arasında. Mobil Facebook kullanıcıları yapılan resimli yorumları görebilecekler ancak ilk etapta onlar resimli yorum yapamayacaklar.

Facebook daha önce yapılan yorumlarda bir URL eklenirse oradan aldığı bir fotoğrafı yorumlara otomatik olarak ekliyordu ancak bu yeni özellik sayesinde bilgisayarınızdaki fotoğrafları direkt olarak Facebook'a gönderebilecek ve yorumlarınızın içinde kullanabileceksiniz. Tek bir sınırlama var; resimli yorumlarda Google+'ın aksine animated GIF kullanmak mümkün değil.

Okuyucu Yorumları