Facebook'un hemen düzeltmesi gereken 5 şey!

Facebook'daki bu 5 şeyin çok geç olmadan onarılması gerekiyor. İşte Facebook'da sinir bozanlar...

Facebook'da istenmeyen 5 şey!

Facebook'un tasarımı zaman içinde güncelleniyor, bir takım özellikler eklenerek sitenin güncel olmasına önem veriliyor. Bu değişiklikler yapılırken Facebook'un kullanıcılarını mağdur etmemeye dikkat etmesi gerekiyor. Elbette sitedeki yenilikleri beğenmeyenler onu artık kullanmayabilir, ancak birçoğumuz Facebook'u terketmek istemiyor. Bununla beraber Facebook'un aşağıda bahsedeceğimiz bir takım sorunların farkına varması ve en kısa zamanda üstesinden gelmesi gerekiyor.

Gruplar: Arkadaşlarınızın sizi bir gruba ekleyip mesaj göndermesi sinirlerinizi oldukça bozabiliyor. Facebook'un bu konuyu ele alıp grupları spam'lardan arındırması gerekiyor.

Sekmeler: Facebook'un özelleştirilebilien sekmeleri kaldırmasını anlamak gerçekten zor. Zira bir çok kullanıcı ve şirket, bu özelliğe dayalı sayfalar oluşturmuştu.

Fotoğraflar, yerler ve mesajlaşma

Fotoğraflar, yerler ve mesajlaşma
Yeni resim görüntüleyici hoş görünmüyor

Fotoğraf görüntüleyici: Bu değişikliğe inanması gerçekten de zor. Yeni fotoğraf görüntüleyici göze çirkin görünüyor ve sitenin tasarımıyla hiç uyuşmuyor. Üstelik resimler daha küçük bir biçimde gösteriliyor. Facebook'un neden bu değişikliği yaptığı bir merak konusu...

Places (Yerler): Facebook, nerede bulunduğumuzu bilmek istiyorsa bizce bu durum güncellemelerini diğer platformlarla da paylaşılabilir yapmalı.

Mesajlaşma: Facebook'un 'Yeni mesajlar' işlevi henüz herkes için devreye girmedi, ancak bu ve yorum satırında yapılan yenilikler (Enter'a bastığınızda yorumun gönderilmesi), gereğinden çok mesaj gönderilmesine neden oluyor. Facebook'ta her şey bir sohbet ortamı halini alıyor ve bu herkesin hoşuna gitmeyebilir.

Okuyucu Yorumları