Facebook'un uzun metrajlı sinema filmi

Facebook'un hikayesi sinema filmi mi oluyor? Tüm söylentiler ve ipuçları burada...

Facebook film mi oluyor?

Facebook'ta açılan "Aaron Sorkin & The Facebook Movie" isimli grup, bir süredir devam eden Facebook filmi söylentilerinin gerçek olduğunun ilk sinyallerini veriyor. Üyelerini ünlü senarist Aaron Sorkin'in mesajıyla karşılayan grubun amacı, çekileceği iddia edilen Facebook filmi için görüş almak.

Mesaj şu cümlelerle başlıyor: "Hoş geldiniz, ben Aaron Sorkin. Facebook'ta benim adımla açılmış çok sayıda hesap bulunduğunu görüyorum. Ama şu an karşınızda duran gerçekten benim. Bunu nasıl ispatlayacağımı bilmiyorum, beni test etmekte serbestsiniz."

Sorkin imzalı mesajda Facebook'un kuruluş hikayesinin sinema filmi olacağı ve hikayeyi de kendisinin yazacağı söyleniyor. Hatta bunun için imzaların atıldığı bile satırlar arasında yer alıyor.

Aaron Sorkin kimdir?

Aaron Sorkin kimdir?

Mesajda okuyanları tebessüm ettiren en komik cümleler ise şunlar: "Bu grubu ben açtım diyemem; benim için araştırmacım Ian Reichbach açtı. Zaten benim internet bilgim, büyük annemin bilgisinden bile daha az. Ne yazık ki büyük annem 33 yıl önce öldü..."

Facebook'tan henüz resmi bir açıklama gelmese de, grubun gerçek olduğu ve yakın zamanda bir Facebook filmi ile karşılaşacağımız ihtimali oldukça yüksek.

Aaron Sorkin, A Few Good Men, The American President, Malice, Charlie Wilson's War gibi çok sayıda filmin hikayesini yazan kişi ve sinema dünyasında büyük saygı görüyor.

hollywoodreporter.com'un haberine göre Facebook filminin prodüktörü ise Columbia adına Scott Rudin olacak. Filmde Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz ve Chris Hughes'un Facebook'u Harvard öğrencileri için kurduğu günlere geri döneceğiz bugüne kadarki hikayesine şahit olacağız.

Okuyucu Yorumları