Facebook üzerinde sonunda bu da oldu!

Facebook'ta tanıştılar ve evleniyorlar: Ama öyle bir ortak yanları var ki, şaşırmamak mümkün değil.

Sonunda bu da oldu!

Canı sıkılan Kelly Katrina Hildebrandt Facebook'u açtı, adını arattı ve karşısına evleneceği adam çıktı. Şaka gibi ama gerçek, Kelly Katrina Hildebrandt 20 yaşında bir kadın, Kelly Carl Hildebrandt 24 yaşında bir erkek ve Facebook üzerinde birkaç ay önce tanışmışlar. Yakında evleniyorlar.

Katrina'nın karşısına çıkan arama sonuçlarında aynı ismi paylaşan tek kişi Teksas'tan Carl'dı. Katrina ona bir mesaj attı ve böylece tanıştılar. Birbirlerinden çok hoşlandılar ve sonraki üç ay mesajlar ve e-postalarla geçti. Derken saatler süren telefon konuşmaları geldi. Carl, Katrina'yı Florida'da ziyarete geldi. Ve sonunda bir gün katrina plajda saklı bir sandıkçığın içinde elmas yüzüğü buldu. Şimdi evlenince Güney Florida'ya yerleşecekler.

Bu arada çift aynı ismi taşımanın getirdiği karışıklık ve sorunlarla da uğraşmak zorunda kaldı. Bir gemi seyehati için aldıkları biletler az kaldı iptal oluyordu. Seyehat acentesi çalışanı, Kelly Hildebrandt adına aynı isimde iki bilet görünce sisteme yanlışlıkla iki kere girildiğini düşünerek biletlerden birini silmiş!

Evlenecek çift nikah davetiyelerinde karışıklık olmasın diye ikinci isimleri olan Katrina ve Carl'ı kullanacak. Çocuklarına kesinlikle Kelly ismini koymayı düşünmediklerini belirtiyorlar.

Okuyucu Yorumları