Facebook yardımcınız hazır!

Değişip duran Facebook ayarları zor mu geliyor? Bu basit uygulama işleri sizin için kolaylaştırcak.

Facebook yardımcınız hazır!

500 milyona yaklaşan kullanıcı sayısı ile Facebook dünyanın en önemli sosyal ağ sitesi konumunda. Milyonlarca kullanıcının her gün kendileri hakkında yeni bilgiler paylaştıkları bu site ile ilgili en büyük şikayetler ise Facebook'un gizlilik özelliklerine odaklanmış durumda. Facebook sık sık kullanıcılardan gelen tepkilere üzerine gizlilik ayarlarını değiştirse ve kolaylaştırsa da, hala tüm ayarların herkes için yeterince açık olduğunu söylemek oldukça zor.

Neyse ki bu konuyla ilgili çare yine Facebook'un içerisinde. PrivacyDefender adlı bir Facebook uygulaması, profilinizin gizlilik ayarlarını inceliyor ve birkaç basit adımda istediğiniz hale getirmenizi sağlayabiliyor. Yani bir anlamda Facebook'un yapması gerekeni bu üçüncü parti uygulama Facebook yerine gerçekleştiriyor.

Uygulamayı kullanmak için şu adresten önce uygulamanın profilinize erişimine izin vermeniz gerekiyor. Ardından PrivacyDefender butonunu tarayıcınızın araç çubuğuna sürükleyip bırakmalısınız. Oldukça detaylı olan bu uygulamanın özelliklerini kolaylıkla bulacağınızı düşünüyoruz ama daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız şu adresten programın sık sorulan sorular sayfasındaki açıklamaları da inceleyebilirsiniz (İngilizce).

Okuyucu Yorumları