Facebook'un yeni işlevini kapatmanın yolu!

Facebook'un iPhone'lara getirdiği yenilik hoşunuza gitmediyse, onu nasıl kapatacağınızı açıklıyoruz!

Sevmediyseniz, kapatın gitsin

Facebook'un iOS'taki yeniliği, fotoğraflarınızı otomatik olarak geliştirerek onları zaman kaybetmeden paylaşmanıza olanak tanıyor. Peki ya Facebook'un fotoğraflarınıza dokunmasını istemiyorsanız ne yapmalısınız? Yeni işlevi devre dışı bırakmak isterseniz, bunun bir yolu var.

Şu an için sadece iOS'a sunulan, Android için yolda olduğu söylenen otomatik-geliştirme işlevi, aslında uygulama içinde halihazırda bulunan filtreleri kullanıyor ancak onları otomatik olarak uyguluyor. Bu işlevi ilk kez kullandığınızda size işlevin kullanılacağına dair bir mesaj gösteriliyor. Gösterilen mesajda da belirtildiği gibi, sihirli sopa simgesine dokunup kaydırıcıyı en sola çekerek otomatik olarak uygulanan filtreleri devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Fotoğrafçılık yeteneklerinize güveniniz tam ise, işlevi tamamen devre dışı bırakmanız da mümkün. Uygulamanın giriş ekranından Daha fazla menüsünü açın ve Videolar ve Fotoğraflar'ı seçin. Burada Otomatik olarak geliştir anahtarını kapatın. Otomatik geliştirme sihirli çubuğu görüntülenmeye devam edecek, ancak otomatik olarak devreye girmeyecektir.

Okuyucu Yorumları