Facebook yeniliklere doymuyor...

Facebook yaptığı yeniliklerle gücüne güç katmayı sürdürüyor: İşte sosyal ağın son marifeti...

Facebook gelişiyor...

Günümüz popüler sosyal paylaşım ağlarından Facebook yeniliklerle ayakta kalmak istiyor. Henüz test aşamasındaki uygulama ile Facebook, kullanıcıların; not, durum güncellemeleri, bağlantılar, fotoğraf, videolar ve diğer profil seçeneklerini arkadaşları ile paylaşmasına olanak sağlıyor.

Genelde paylaşım yapan kullanıcıların daha aktif bir şekilde Facebook kullanmasını amaçlayan uygulama ile gelişimini sürdürmeye çalışan Facebook paylaşım konusunda sınır tanımıyor. Eğer isterseniz paylaşımlarınızı sadece bir kişi veya gruba indirgeyerek başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğraf veya videolarınızı endişe etmeden arkadaşınız veya aileniz ile paylaşabileceksiniz.

Mart ayında uygulama geçen buna benzer başka bir uygulama ile profil gösterim ayarlarınızı isteğe bağlı düzenleyebiliyorsunuz.

Fakat Facebook kullanımının artırması amacı ile geliştirilen yeni uygulama ile Facebook üyesi olmayanların da uygulamadan yararlanması planlanıyor. Bu yenilik ile Facebook, Twitter karşısında daha sıkı bir rakip olarak karşımıza çıkıyor.

Okuyucu Yorumları