Facebook'ta "aranıyor" posterini profil resmi yaptı!

Facebook'ta yaptığı saçma işlerle yakayı ele veren suçlular listesine, garip bir yenisi daha eklendi...

İşte yeni Facebook "enayisi"

Eğer bir suç işlediyseniz ve polis tarafından aranıyorsanız; kaçmayı kafaya koyduğunuzda yapacağınız ilk şeylerden biri herhalde Facebook sayfanızı kontrol edip sizi ele verebilecek şeyleri ortadan kaldırmak olurdu. ABD'li suçlu Mack Yearwood ise bunun tam tersini yaptı.

Florida'daki Stuart Polis Departmanı tarafından Facebook'ta yapılan açıklamaya göre, Yearwood, kendisi için hazırlanan 'Wanted of the Week' ('Haftanın Arananı') posterini sosyal ağda kendi profil resmi olarak ayarladı.

Polis tarafından yapılan açıklamada Yearwood'un neden kendi yüzünün ve bir suç işlediğinin açıkça ifşa edildiği bu "aranıyor" posterini Facebook profilinde paylaştığını bilmediklerini ifade etti.

Polis; bu ilginç profil resim tercihini gördükten sonra daha önce aldıkları bir ihbar neticesinde Yearwood'un kardeşinin evine giderek onu tutuklamayı başarmış. Yearwood, göz altına alınırken hemen yanında yerde duran kot pantolonu giymek istediğini söylemiş, ama bu pantolonun cebinde uyuşturucu madde olduğunu da tamamen unutmuş. Bu da onun cezasını ağırlaştıran ikinci bir tuhaf davranış olarak kayıtlara geçmiş.

Okuyucu Yorumları