Facebook'ta cinayet ititrafı!

ABD'de yaşanan bu büyük trajedi, artık hayatımızın her alanına giren Facebook ile başladı!

Facebook'ta cinayet ititrafı!

CBC News'in haberine göre, Columbia'dan bir kişi, bir Facebook gönderisi aracılığı ile ailesini öldürdüğünü açıkladı. Randy Janzen'in Facebook sayfasında yazana göre kendisi, eşini, kızını ve kız kardeşini öldürmüştü.

CBC News'in söylediğine göre cinayet dedektifleri, "sosyal medyadan gelen ve kendileri ile paylaşılan bilgiyi takip ederek" ihbar edilen eve baskın düzenlediler. Evde bulunan bir adam ile çıkan çatışmanın ardından ev alevler içinde kaldı. Çatışma, evin alev içinde kalması ile sona ermişti.

Polis, daha sonra evde bulunan cansız bedenlerin aynı aile fertlerine ait olduğunu ve suçlunun da bu cansız bedenlerin arasında bulunduğunu açıkladı.

Janzen'in Facebook sayfasında yazılanlara bakılırsa, kızı Emily'nin migren ağrıları yaşadığı söylenmekte. "Küçük kızımı bir saniye daha acı çekerken göremezdim. Bir silah aldım ve kendisini başından vurdum ve artık migreni yok."

"Daha sonra Laurel'i vurdum çünkü bir anne asla bebeğinin öldüğü haberini duymamalı."

"Birkaç gün sonra da kız kardeşim Shelly'yi... Çünkü benim tek başıma sebep olduğum bu utançla yaşamasını istemiyordum."

"Ailem şimdi acı çekmiyor ve cennetteler. Hareketlerim için büyük pişmanlık sahibiyim ve rezil hissediyorum. Bu cinayetlerdeki hareketlerim için tam sorumluluğu alıyorum. Bu yüzden üzdüğüm herkesten özür diliyorum."

Okuyucu Yorumları