Facebook'tan Sonra Sıra, Diğer Bir Devde!

Eğer Facebook'un doğuşuna iıik tutan "The Social Network" isimli filmi beğendiyseniz, tam size göre bir dizi geliyor!

Facebook'tan sonra sıra "ona" geldi

İlk mobil video yayını hizmeti olacak olan Quibi, Snap'ın kuruluşunu temel alan bir seri hazırlığında. Jeffrey Katzenberg ve Meg Whitman (HP Enterprise'ın eski CEO'su ve şu anda Quibi yöneticisi), Quibi ile ilgili planlarını duyurdu. İkilinin açıklamalarında en dikkat çeken isim ise, Frat Boy Genius oldu. Bu dizi film, Snapshot'ın kurucusu olan Snap'in başlangıcının yarı-kurgu bir hikayesini anlatıyor.

Hollywood Reporter'ın söylediğine göre senaryo, Snapshot ve Snap'in kurucusu olan Evan Spiegel'ı kolej (üniversite) günlerinde çok fazla partiye katılan, uygulamanın orijinal programcılarından birini aradan çıkartarak bu kadının yerine bir başka erkek alan bir kişi olarak gösteriyor. Hatta senaryonun bir kısmında Snap yöneticisi, Taylor Swift ile saygısız bir şekilde mesajlaşırken gözüküyor.

Katzenberg'in SXSW'de söylediğine göre, "The Social Network"ün yarattığı etkiyi yakalayacak ilgi ve dikkat çekici bir hikaye bizleri bekliyor.

Ayrıca yöneticiler, Quibi'nin Nisan 2020'de hayata geçeceğini ve her hafta 100'ün üzerinde içerik yayımlamayı planladıklarını söylüyor...

Okuyucu Yorumları