Facebook'tan yeni uygulama: Lifestage!

Facebook, profilleri videolu profillere dönüştüren yeni uygulamasını kullanıma sundu! İşte Lifestage ve sundukları...

Facebook'tan yeni uygulama: Lifestage!

Facebook, yalnızca 21 ve daha küçük yaştakilerin kullanabildiği yeni Lifestage uygulamasını yayınladı.

Facebook'tan ayrı bir uygulama olarak yüklenebilen Lifestage, şu an iOS için sunuluyor. Uygulamanın özelliği, biyografinizi yazılar yerine videolarla canlandırması. Bir başka deyişle Lifestage, kaydettiğiniz videoları başkalarının izleyebileceği videolu bir profile dönüştürüyor. Nelerden hoşlandığınızı ve nelerden hoşlanmadığınızı profilinizde videolar yardımıyla gösterebiliyorsunuz.

Lifestage'i herkesin indirebilse de, 22 yaşında veya daha büyük olanlar, sadece kendi profillerini görebiliyorlar. Bunun nedeni, uygulamanın öğrencilerin sınıf arkadaşlarını daha iyi tanımaları için geliştirilmiş olması. Kaydolurken Facebook hesabına ihtiyaç duymayan Lifestage, sizden okuduğunuz liseyi seçmenizi istiyor. Uygulama, aynı okulda en az 20 kişi Lifestage'i kullanıyorsa diğer kişileri göstermeye başlıyor; bu sayede daha hızlı üye toplamayı umuyor.

Lifestage'in dikkat çeken bir yanı ise 19 yaşındaki ürün müdürü Michael Sayman. 13 yaşında kod yazmayı internetten öğrenen Sayman, ilk uygulaması Club Penguin'i bir dolara satarak binlerce dolar kazanmıştı.

Okuyucu Yorumları