Facebook'un TV Şovları Haziran'da Gelebilir!

Sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik gibi alanlara adım atan Facebook, yeni iddialara göre bu alanı da boş bırakmayacak!

Facebook, iş başında!

Sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik gibi alanlardaki girişimleriyle Facebook, şu sıralar bir sosyal ağ olmaktan çok daha fazlasını yapıyor. Mark Zuckerberg'in imparatorluğu, yakında orijinal TV dizileri alanını da ele geçirmek isteyebilir.

Business Insider'ın haberine göre Facebook, Haziran'da yayınlamak üzere bir dizi "TV benzeri şov" hazırlıyor. Rapor, yaklaşık iki düzinelik programın ilk günlerde hazır olacağını, gelecekte program sayısının artacağını ileri sürüyor. Habere göre Haziran'da gelecek programlardan bir tanesi, sanal gerçeklik şovu olacak. Planlar arasında gençlere yönelik çok sayıda içeriğin bulunduğu söyleniyor.

Buradaki fikir, kullanıcıları Facebook'a bağlayarak sosyal devin kendi video platformu üzerindeki kontrolünü güçlendirmesi. Son yıllarda Netflix, Google, Hulu, Snapchat ve hatta Apple'ın bile orijinal programlarla kullanıcıları çekmeye çalıştığını görmüştük.

Tüm bu bilgiler, "Facebook planlarına yakın" ancak ismi açıklanmayan biri tarafından paylaşıldığı için şu an herhangi bir resmiyeti yok. Bizi bekleyen yeniliklerin netleşmesi için biraz beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları