Facebook'un Yeni Özellikleri Gün Sayıyor!

Facebook, daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunabilmek için, bu önemli yenilikleri sunmaya hazır!

Facebook'tan yeni özellikler...

Facebook, kullanıcılarının haberler kaynağını ne kadar sevdiklerini bildiğinden dolayı, hizmet üzerindeki zamanımızı arttırmak ve belki de daha anlamlı kılmak için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Facebook'un en son güncellemeleri, artık kullanıcıların arkadaşlarını tavsiye edilen mağazalar, bölgelerinde olan etkinlikler için ankete katılma ve hatta sipariş vermelerine ve randevu almalarına imkan tanımakta.

Yeni Recommendations (Tavsiyeler) özelliği sayesinde kullanıcılar, normal bir gönderiyi, arkadaşlarından tavsiye aldıkları bir çağrıya dönüştürebiliyor. Daha sonra da arkadaşlar kendi fikirlerini sunabiliyor ve Facebook, bu önerilerin bir haritasını tutarak gezintinizi de kolaylaştırıyor.

Ayrıca Etkinlikler sistemi de yenileniyor ve Tavsiyeler özelliğinin içerisine yerleşerek, zamanınızı en iyi nasıl geçireceğiniz konusunda size yardımcı olunmaya çalışılıyor. Yeni etkinlikler sayfası, katıldığınız geçmiş etkinlikler, bulunduğunuz bölge ve arkadaşlarınızı heyecanlandıran şeyleri de göz önüne alarak gerçekleşmekte olan olayları daha kolay bir şekilde görebilmenizi sağlıyor.

Son olarak da işletme sahipleri, artık sayfalarını sipariş alabilecek, kota belirleyebilecek, randevu ayarlayabilecek veya bilet alabilecek şekilde düzenleyebiliyorlar.

Bu yeni özellikler, şu anda sadece ABD'de kullanılabilir olsa da, Facebook daha üretken özellikler üzerinde çalışıldığını ve bunların da "önümüzdeki aylarda" sunulacağını söylemekte...

Okuyucu Yorumları