Fakir dostu video sitesi: 99dollarmusicvideos

Yeni video portalı yayınlayacağı videolar için tek bir şart arıyor: Çekim için fazla para harcamayın

Fakir dostu video sitesi!

Şöhret olmak isteyen insanların birçoğu, bu uğurda etrafa fazlaca para saçabiliyor. Oysa günümüzde başkaları tarafından fark edilmek eskisi kadar zor değil; zira hayatımıza iyiden iyiye yerleşen internet sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun kendinizi tüm dünyaya gösterebilme şansınız var.

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren www.99dollarmusicvideos.com video sitesi de işte tam bu noktada ortaya çıktı. Adını dünyaya duyurmak isteyen film üreticileri ve müzik gruplarına hitaben Next New Networks tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan 99dollarmusicvideos'un ismi sizi yanıltmasın; zira 99 dolar, video izlemenin bedeli değil, o video'ları hazırlamanın toplam maliyeti anlamına geliyor.

Yaratıcı ve yenilikçi kişilerin yeteneklerini tüm dünyaya kanıtlayabilecekleri bir video portalı hazırladıklarını dile getiren 99dollarmusicvideos'un kurucusu Next New Networks(NNN), diğer videoların arasında başarılı bulunan videoların sitenin ana sayfasında yayınlanacağını da açıkladı.

Ancak NNN'in kullanıcılardan bir şartı var: O da çekecekleri videoları en fazla 99 Dolarlık bir maliyetle hazırlamaları.

Okuyucu Yorumları