Fallout 4, Doom 4 ve fazlası E3'te tanıtıldı!

E3'e sağlam bir giriş yapan Bethesda, Fallout 4, Doom 4 ve fazlasından oynanış videolarını gösterdi!

Fallout 4 ve fazlası!

Bethesda, E3'teki konferansında merakla beklenen Fallout 4'ü ve fazlasını ortaya çıkardı. Oyun hakkında daha önce bilgi sahibi olmuştuk, şimdi ise oyunun çıkacağı tarihin 10 Kasım 2015 olacağını öğrendik.

Yüzünüzü istediğiniz gibi tasarlayarak başladığınız oyunda kendinizi ailenizin yanında buluyorsunuz. Elbette her şey bu kadar yolunda gitmiyor ve birazcık sonrasında sizi çok dinamik bir oyun bekliyor. Oyundaki yeni diyalog sistemi ise diğer kişilerle etkileşim kurma deneyiminizi başka boyutlara taşıyor. Bethesda'ya göre oyunda 50 temel silah ve bu silahlara yapılabilen 700 modifikasyon bulunuyor.

Oyun içi görüntülerini yukarıda izleyebileceğiniz Fallout 4, PlayStation 4 , Xbox One ve PC'de oynanabilecek.

Fallout 4, Doom 4 ve fazlası E3'te tanıtıldı!

Doom 4

Bethesda, E3'te yeni oyunu Doom 4'ün de tanıtım videolarını gösterdi. 2016 ilkbaharında piyasaya sürülmesi planlanan oyunun yeni videosunu yukarıda veya buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Fallout 4, Doom 4 ve fazlası E3'te tanıtıldı!

Battlecry

Bethesda'nın çok oyunculu shooter'ından uzun süredir ses gelmiyordu, ancak konferans sırasında kısa bir tanıtım videosu izleme şansı bulduk. Battlecry'ın çıkış tarihi ise 2015 olarak planlanıyor.

Diğerleri

Dishonored 2'nin gelmekte olduğunu zaten biliyorduk ve E3'teki konferansla birlikte bu bilgimiz doğrulanmış oldu. Oyunun iki ana karakterle gelecek olması, Dishonored 2'nin önemli yanlarından.

Bunun yanında kart oyunu Hearthstone'a benzer bir Elder Scrolls Legends oyununun gelmekte olduğunu da öğrenmiş bulunuyoruz.

Okuyucu Yorumları