Fallout 4 oynarken gerçek bir trafik kazası!

Evinizde oturup oyun oynarken, gerçek bir arabanın size çarpabileceği hiç aklınıza gelir miydi?

Oyun oynarken çarpan sürpriz!

Evinizde oturmuş, Xbox'ınızda ilginç bir dünyaya dalmış durumdasınız. Fallout 4 oynuyorsunuz. Bu çöllük, çorak arazide başınıza ne zaman neyin nereden geleceği hiç belli değil. Ama siz oyun oynarken gerçek hayat da durmuyor... Aniden arkasından sert bir şekilde bir şey size çarpıyor. Size vuran şey ise ev arkadaşınız değil; bir Hyundai Sonata.

Her ne kadar bu durum garip gözükse de, Irving, Teksas'da yaşayan Ben Rose'un geçtiğimiz haftalarda başına gelen olay tam olarak buydu. Bir araba, apartman duvarını aşarak kendisine çarptı.

Rose'un Dallas'taki CBS11'e söylediği üzere "Arabalar insanlara karşı (senaryosu) genellikle iyi sonuçlanmıyor. Bu yüzden de gerçekten sonun geldiğini düşündüm."

Kendisi de gerçekleşen olayların oldukça şaşırtıcı ve sersemletici olduğunu kabul ediyor ve ekliyor: "Herkes soruyor; araba apartmanının içine daldı derken ne demek istiyorsun?"

Teksas'ta yaşanan kazanın yarattığı hasar da, Rose'un kendisi için olmasa da oldukça büyüktü. Rose'un bir omurgası çatlamış ve bir tendonu yırtılmış. Ancak kendisinin inandığı üzere, tekerlekli özel oyun sandalyesi sayesinde hasarın büyük kısmından kurtulmuş durumda.

Ancak şimdi, faturaları ödeme zamanı. Görünene göre sürücünün sigortası bulunmamaktaydı ve bu yüzden de Rose, daha da büyük bir bedel ödemek zorunda. Irving Polis Departmanı'ndan polis memuru James McLellan'ın söylediğine göre sürücü, bir sigorta kaynağı göstermedi. Ancak McLellan'ın eklediğine göre, bunun bir araba kazası olması ve sigortanın eksik olması dışında kanun çiğnenmiş değil ve ortada bahsedilenler dışında bir suç bulunmuyor. Düşünülene göre sürücü, sadece gaz ile fren pedallarını karıştırmış.

Bir nakliye teslim sürücüsü olan Rose'un CBS'e söylediğine göre hastane ve diğer bedeller şimdiden iki aylık maaşını aşmış durumda. Yine de Rose, bir şekilde iyimser kalmayı başarmış: "Yaşananları geri alamam. Ancak artık hastanede değilim. Çok daha kötü olmadığı için şanslıyım."

Okuyucu Yorumları