Farenizin orta tuşuna işlev kazandırın

Farenizin orta tuşu bir işe yarasın istiyorsanız, onu bu araç ile hayata geçirebilirsiniz!

Farenize işlev katın!

Windows Explorer'ın "Favoriler" ve "Son kullanılanlar" menülerine alternatif olarak gelen Chameleon klasörü, sizi birkaç ekstra hareketten kurtaracak.

Favorilerinizi ve son kullanılanlar listenizi basit bir ağaç bazlı açılır sisteme yerleştirerek hepsine yalnızca bir "tık" ile ulaşabilmenizi sağlıyor Chameleon. Mouse'un orta tuşunu kısayol yaparak çalışan bu sistemde, kullanıcılar tek seferde favorilerinin ve son kullanılanlarının olduğu yeni bir liste ya da Windows Explorer sayfası açabilecek. Eğer explorer sayfası zaten açıksa, kullanıcılar kolayca bu sayfalara yönelebilecekler ya da konuşmalarını kolayca kayıt altına alabilecekler.

Windows Explorer'ın zaten favoriler ve son kullanılanlar menüsü olduğunu düşünmüş olabilirsiniz fakat Chameleon programı sizi explorer'da bulunan çifte tıklamalardan ve gereksiz birçok hamleden kurtarıyor. Tek olumsuz tarafı ise dosyaları manuel olarak eklemek zorunda olmanız.

Sonuç olarak sadece Windows kullanıcıları için hazırlanmış olan Chameleon programı, kullanıcılara az da olsa zaman kazandırarak daha rahat işlem yapma fırsatı sunuyor.

Aracı bu adresten indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları