Farklı ürünlerle 5 tasarım ödülü aldı!

Haier, farklı ürünleriyle Almanya'nın prestijli tasarım ödülü Red Dot'tan 5 tane topladı!

5 Tasarım ödülü topladı!

DataStar'ın Türkiye distribütörü olduğu Haier, beş ürünü ile Red Dot Tasarım ödülü kazandı. Dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden biri olan Haier, notebook, klima, çamaşır makinesi ve fırın ürünleri ile tasarım ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden biri olan Haier, geçtiğimiz aylarda açıklanan Almanya'nın dünyaca ünlü tasarım ödülü Red Dot'tan beş ödülle döndü. Tasarım ödüllerinin Oscar'ı olarak tanımlanan Red Dot Tasarım ödülünü notebook, klima, fırın ve çamaşır makinesi ürünlerinin tasarımı ile kazanan Haier'in bilgi teknolojisi ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü DataStar şirketi yapıyor.

Haier, üç ürünü ile Red Dot Tasarım 2010 ödülü alırken, iki ürünü ile de Red Dot Onur Mansiyonu kazandı. Haier'in Tasarım 2010 ödülü alan üç ürünü şunlar:
- Haier Jian i7 Notebook,
- M-serisi cabinet klima,
- FeelWoo model duvar tipi klima

Onur Mansiyonu kazanan ürünler ise QHA93 model fırın ve 'IWASH' model çamaşır makinesi. Red Dot Tasarım 2010 ödüllerine 57 ülkeden toplam 4 bin 252 ürün katılmıştı.

Sadece üretim gücü ile değil teknoloji geliştirme yönüyle de dünyanın önde gelen elektronik şirketlerinden olan Haier, patentini aldığı binlerce teknolojiye sahip. Bu teknolojilerle üretilen ürünler arasında ultra-ince notebook'larda kullanılan (rakiplerinden yüzde 25 daha ince) DVD yazıcıdan deterjansız bulaşık makinesine kadar birçok Haier ürünü bulunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları