Fenerbahçe'den Android tablet

Fenerbahçe'den taraftarlarına özel lisanslı tabletler, Fenerium'da alıcılarını bekliyor!

Fenerbahçelilere özel tablet

Fenerbahçe Spor Ürünleri ile Teknoloji Şirketi Neoi arasında yapılan anlaşma ile Alman mühendisliğinin ürünü, Google Android 4.0.3 işletim sistemine sahip, Wi- Fi ve 3G bağlantılarını kullanabilen gelişmiş Android tablet bilgisayar Neoi 697 Fenerbahçe Spor Kulübü Lisansı ile Fenerium mağazaları ve seçkin elektronik marketlerde taraftarın beğenisine sunuluyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Lisanslı tabletleriyle, taraftarlar, Fenerbahçe taraftarı olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşayacak.

Gerek çoklu ortam içeriklerde, gerek e-postalar gibi günlük işlemlerde rahat kullanım imkanı yaratan Fenerbahçe Lisanslı Tabletler 350 gram ağırlığı, 9.7 inçlik boyutu, Micro SD kart sayesinde 32 GB'a kadar arttırılabilen belleği, 1 GB'lık RAM'i,1024 x 768 piksel çözünürlükteki yüksek kaliteli kapasitif dokunmatik ekranı, 1.2-1.5 GHz'lik işlemcisi ve Google Android 4.0 işletim sistemi ile etkin ve hızlı kullanım fırsatı sunuyor.

Fenerbahçeliler, 3G şebekesine tam destek veren, Wi-Fi bağlantısına da sahip olan ücretsiz Android uygulamaları yüklendiğinde, uygulama bulunan cihazlar ile Wi-Fi üzerinden video görüşmesi yapabilen, MSN, Skype, VOIP olanaklarını kullanan tabletler ile bir yandan kulüplerini çok daha yakından takip ederken,diğer yandan üstün teknolojinin avantajlarından yararlanacaklar.

Fenerbahçe Spor Ürünleri Genel Koordinatörü Sayın Aydın Kirman : Dünyada ilk kez bir Spor Kulübünün, taraftarlarına özel tablet bilgisayar tasarlattığını belirterek şunları söyledi:

" Fenerbahçe Spor Ürünleri olarak ilkleri başarmaktan her zaman mutluluk duyduk. Kulübümüzün armasını taşıyan, gelişmiş teknoloji ürünü bu tabletleri taraftarımıza ulaştırarak, onların Fenerbahçe'ye daha yakın olmalarını hedeflemekteyiz."

Okuyucu Yorumları