Ferrari notebook yenilendi, hızlandı

Acer’ın ürettiği Ferrari model notebook’un yeni modeli de satışa sunuldu. Acer Ferrari 3400 model taşınabilir bilgisayar Türkiye’de sadece İnfronic’in satış ağında.

Ferrari notebook yenilendi, hızlandı

Formula 1’de yarışan ve geçtiğimiz sezonun da markalar ve sürücüler şampiyonu Ferrari takımının sponsoru olan Acer, özel olarak geliştirdiği Ferrari notebook bilgisayarın yeni modelini de satışa sundu. Türkiye’de sadece İnfronic tarafından satışa sunulan Acer Ferrari 3400 model taşınabilir bilgisayar, özel tasarımı, rengi, boyasının yanı sıra Ferrari’ye yakışır hızıyla da dikkat çekiyor.

Yeni Ferrari 3400 notebook, 64 bit’lik AMD işlemciye sahip. Bu da bilgisayarın hızını Ferrari’ye yakışır hale getiriyor. Dış boyası bile Ferrari’nin orijinal otomobil boyası olan Acer Ferrari notebook’un açılışında Ferrari F1 motor sesi duyuluyor. Türkiye’de sadece İnfronic tarafından satışa sunulan ürün Türkçe desteği ile geliyor. Gerek klavye gerek işletim sistemi Türkçe. Orijinal mouse ve taşıma çantası hediye edilen ürünün tüketici fiyatı ise 2,450 dolar.

Acer Ferrari 3400 taşınabilir bilgisayarın bazı teknik özellikleri ise şöyle:

- AMD 3000+ 64 bit işlemci,
- 512MB bellek, 80GB sabit disk,
- 15 inç SXGA+ TFT renkli ekran,
- 128MB ATI Radeon 9700 VGA ekran kartı,
- DVD-RW Super Multi sürücü (CD-RW/DVD-RW),
- 10/100/1000 Mbps Gigabit LAN,
- 802.11g kablosuz LAN, kızılötesi, bluetooth,
- Dahili 4’ü birarada medya okuyucu (SD, MMC, Smart Media ve Memory Stick)
- Li-Ion pil, Türkçe Q klavye,
- Microsoft Windows XP Home Türkçe işletim sistemi

Okuyucu Yorumları