Ferrari'den inanılmaz "LaFerrari" başarısı!

Ferrari'nin "LaFerrari" kod adıyla bilinen gizemli modeli henüz resmi bir ada bile sahip değil ama şimdiden yok satmayı başardı bile...

Ferrari'de "LaFerrari" fırtınası!

Milyonlarca dolarla ölçülebilen bir fiyata sahip Ferrari modellerinin çeşitli rekorlar kırması herhalde şaşırtıcı olmasa gerek. Firmanın LaFerrari kod adlı modeli de henüz geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılmasına rağmen, kısa bir sürede yok satmayı başararak bunu bir kez daha doğruladı. Ferrari'den yapılan resmi açıklamada "sipariş defterinin kapandığı" belirtildi.

Son zamanlarda, yeni çıkan telefonların çok kısa sürelerde tükenmesine alışsak da bir otomobil için bu yine de oldukça yeni bir durum.

Ferrari'den inanılmaz

LaFerrari olarak anılan fakat gerçek adının henüz açıklanmadığı model çıkartılabilir bir karbon fiber üst bölüme ve yine çıkartılabilir bir yumuşak tavana sahip. Eldeki diğer bir bilgi ise arabanın toplamda 949 beygir gücüne ulaşabilmesini sağlayan bir V12 motora sahip olduğu.

Ferrari'nin aracın adını ve teknik özelliklerini önümüzdeki aylarda gerçekleşecek Paris Internatonal Motor Show'da duyurması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları