Fiesta'ya minigame paketi

Son günlerde popülerleşmeye başlayan online FRP oyunu Fiesta için yeni bir paket yayınlandı.

Fiesta'ya yeni eklenti

İnternet, artık sadece bilgi alış verişinde değil, eğlence için de yoğun olarak kullanılıyor. Özellikle multiplayer online oyunlar, internette saatlerce bulunabilen kullanıcılara hitap etmekle birlikte, dünyanın neresinde olursa olsun diğer insanlarla karşılıklı oyun oynanabilmesini sağlaması açısından da oyunseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Şu an için internet üzerinden oynanan bu tip oyunlardan fazlaca bulabilmek mümkün; ancak aralarından tercih yapmak da yine kullanıcıların zevkine ve beklentisine göre değişiklik gösteriyor.

Kimi oyunlar teknolojik silahlar ile karşılıklı savaşmayı olanaklı kılarken, bir diğer oyun türünde ise atlı birliklerle düşmanların kılıçtan geçirilmesi söz konusu.

Multiplayer online oyunlarının arasına yeni katılan ve büyük ilgi gören Fiesta, başarılı bir FRP (Fantasy Role Playing) oyunu. Bu bağlamda Fiesta'nın geliştiricileri geçtiğimiz günlerde yeni bir minigame markasını kamuoyuyla paylaştı; ancak bu paketin mevcut oyunun atmosferini çok da değiştirmeyeceğini söylemeliyiz.

Yine de, bu minigame'in ufak bir özelliği var: Remi's Rare Finds. Bu özellik, oyunda kullanılamayan silah ve araçların kullanılmasına olanak tanıyor.

Minigame ile yeni silahlar

Minigame ile yeni silahlar

Minigame'e ulaşmak için ise Fiesta oyuncularının 1500 SparkCash (oyun içindeki para birimi) ödemesi yapması gerekiyor. Bu sayede oyuncuların envanterine farklı bir araç ekleniyor.

OutSpark'un kurucusu ve aynı zamanda CEO'su olan Susan Choe ise bu konuda şunları ifade etti: "Remi's Rare Finds, Fiesta'nın yayınlanan en yeni heyecan verici eklentisi olma özelliğini taşıyor. Bu eklenti ile daha dinamik bir yapıya bürünen oyunda, her oyuncu Fiesta'da kendinden özel bir şeyler bulacak."

Fiesta, fantastik Isya dünyasında, azılı canavarlarla savaşmayı konu alan ve Koreli bir şirket olan Ons On Soft tarafından geliştirilen başarılı bir FRP oyunu. Daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayın.

Okuyucu Yorumları