FIFA 15, bu konsol'a gelmeyecek!

FIFA 15, neredeyse bildiğimiz tüm platformlara geliyor; sadece biri hariç!

Onlara FIFA 15 yok!

Bazen Wii U sahibi olmak düşündüğünüzden daha zor olabilir. Pek tabi Nintendo tarafından üretilmiş envai çeşit oyun desteğine sahip bir konsoldan bahsediyoruz ve evet, Nintendo tek başına bol miktarda kaliteli oyun üretiyor. Nitekim bu durum diğer oyun üreticilerinin konsola bakışını değiştirmeye yetmiyor...

Birçoklarının bildiği üzere, Wii U yeni jenerasyon konsol olarak piyasaya çıktığı günden bu güne kadar geçen sürede, ne yazık ki aradığını bulamadı ve Nintendo haricindeki oyun firmaları da ona resmen üvey evlat muamelesi yaptı. Yine de büyük resme baktığımız zaman kimi firmaların, bazı önemli oyunlarının Wii U'da boy gösterdiğine şahit oluyoruz. Özellikle spor oyunları ki bunların başında EA Sports yapımları yer alıyor, olabildiğince Wii U desteği vermekteydi. Fakat öyle görünüyor ki bu destek FIFA 15 ile birlikte sona erecek zira EA tarafından açıklanan platform desteğinde Wii U bulunmuyor. Oyun, Xbox One, PS4, PC, Xbox 360, PS3, Nintendo 3DS ve Playstation Vita için üretilecekken, listede Wii U'nun adı geçmiyor!

Wii U kullanıcılarının konu hakkındaki düşünceleri şimdiden merak konusu ama şu bir gerçek ki EA, eğer listede bir hata yapmadıysa, hatırı sayılır miktardaki Wii U kullanıcısını yok saymış durumda. Firmanın önceki Nintendo konsolu olan Wii'ye olan sevecen tutumunu düşününce, son kullanıcıların EA'ya karşı tepki alması işten bile değil.

Okuyucu Yorumları