Figgers F1: O, sıradan bir akıllı telefon değil!

Artık standart haline gelen bilindik akıllı telefonları unutun; Figgers F1'i hepsinden daha akıllı yapan önemli bir özelliği var!

O, sıradan bir akıllı telefon değil!

Akıllı telefonunuz ne kadar akıllı? Aslında "akıllı telefon" tabiri biraz yanlış, zira elimizden düşürmediğimiz bu cihazlar aslında daha çok "yetenekli". Fakat o kadar da değiller sanki... Neredeyse her işi gerçekleştirdiğimiz, adeta elimiz kolumuz haline gelen bu cihazlar, trafikte adeta birer canavara dönüşüyor.

Yapılan araştırmaya göre araba kazalarının yüzde 15'i akıllı telefonlar sebebiyle gerçekleşiyor. Sürüş anında gözünü akıllı telefonundan ayıramayan sürücüler, trafik kazalarında baş rolü oynuyor. Peki, bunu engellemenin bir yolu var mı? Elbette. Sürüş anında telefona dokunmamak veya Figgers F1 akıllı telefonu satın almak.

Figgers F1 adındaki akıllı telefon, sürüş anında "akıllı" telefon tabirini fazlasıyla hak ediyor. Zira hareket halindeyken (minimum 16 km/s) kendini "güvenli moda" alan telefon, aramaları da askıya alıyor ve böylece telefonu kurcalamanın önüne geçiyor.

Figgers F1, şu an 399 Dolar'a satın alınabiliyor; tabii ki yurt dışında... Peki, telefonun akıllı sürüş modu dışında ne gibi özellikleri var? Hemen paylaşalım: 3.000 mAh'lik bir bataryayla gelen telefon, 3GB RAM, çift SIM kart desteği ile 4G LTE bağlantı yeteneği getiriyor. 16 MP arka kamerasıyla da dikkat çeken telefon, 5 MP ön kamera sahibi. Ayrıca 32 GB dahili hafızanın yanı sıra microSD kart desteği de telefonla gelen özellikler arasında.

Okuyucu Yorumları