Filmlerden çıkan 10 efsane mucit!

Iron Man'in mucidi Tony Stark ve diğerleri... İşte filmlerden tanıdığımız, en çılgın 10 hayali mucit

10 efsane mucit!

Filimlerde, çizgi romanlarda ve diğer medyalarda gördüğmüz en çılgın bilim adamları sizlerle...

1 Q

James Bond'un kullandığı ajan araçlarını yapan Q, İngiliz gizli servisi MI6'da görevlidir. Cep telefonundan kullanılabilen BMW 750iL, Lotus Espirit denizaltı arabası, müzik seti roketatar ve dahası onun imzasını taşıyor.

2 Dr. Robotnik

Sonic Hedhehog'un baş düşmanı olan Dr. Robotnik, Sonic'in robot kopyası Metal Sonic'i yapıştı.

3 Dr. Brown

Doktor Emmett Lathrop Brown, Geleceğe Dönüş filmlerinin meşhur çılgın profesörü olarak dikkat çekiyor. Akı kapasitörünü yapan bu garip saçlı bilimadamı, zaman makinesinin mucididir.

Dünyayı ele geçirmek için...

Dünyayı ele geçirmek için...
Iron Man Tony Stark

4 Brain

Biological Recombinant Algorithmic Intelligence Nexus'un kısaltması olan Brain, dünyayı ele geçirmeyi kafasına koymuş bir laboratuar faresidir. En iddialı projesi ise dünyanın manyetik alanını arttırarak cebinde bozuk para olan herkesi yere yapıştırmaktır.

5 Wayne Szalinski

Wayne Szalinski varoşlarda yaşayan 2 çocuk babası bir mucittir. Küçültme ışınını icat eder ve kazayla çocuklarını ve komşularını minyatür hale getirir.

6 Dr. Horrible

Bad Horse'un Evil League of Evil'ına üye olan Dr. Horrible zamanı donduran bir ışın icat eder. Bu sayede mükemmel romantik ortamı hazırlaması mümkündür.

7 Tony Stark

Iron Man yani Demir Adam zırhını icat eden ultra zengin işadamı Tony Stark, kalp sorununu gideren ve ve zırhına güç veren Arc Reaktörü icat etmiştir.

Sapık bir katil

Sapık bir katil
Bu düzenek ağzı silmeye yarıyor

8 Jigsaw

SAW serisinin sapık katili Jigsaw, kurbanlarına acı çektiren sadist ölüm tuzakları konusunda uzmandır.

9 Professor Lucifer Gorgonzola Butts

Professor Lucifer Gorgonzola Butts bir Amerikan mucididir ve az bir iş yapmak için inanılmaz karmaşık düzenekler kurmasıyla ünlüdür. Yemek yedikten sonra ağzını otomatik silen bir düzenek bile 14-15 adımda çalışmakta ve bir papağan, çakmak, orak, ipler ve makaralar kullanmaktadır.

10 Tom Swift

Tom Swift Güney Amerika'da bulduğu nadide bir meteor sayesinde Mars'ı net gösterebilecek bir teleskop yapmayı başaran genç bir mucittir.

Okuyucu Yorumları