Final Fantasy VII yeniden aramızda

Uzun yılların ardından efsane bir yapım daha yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

Efsane oyun geri dönüyor

Final Fantasy yıllardır piyasada olan ve çok büyük bir hayran kemsine sahip olan tur bazlı bir RPG. Oyunun kendisini gösterdiği yapım olan Final Fantasy VII ise, aradan geçen uzun yılların ardından yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Oyunun üzerinde çalışılan versiyonu "remake" olarak bilinen ve her şeyin günümüz şartları ile yeniden tasarlanmasını gerektiren bir yapı aslında. Nitekim yapımcılar hali hazırda bulunan oyun üzerindeki o bilindik akıcılığı hiçbir şekilde bozmadan kendisini bir kez daha bizlerle buluşturmayı hedefliyorlar.

Square Enix'in yaptığı bir açıklamaya göreyse orijinal versiyona göre oyunda bulunacak olan en büyük değişiklik "Character Booster" olacak. Bu özellik oyunculara yeni seviyeler, HP, MP ve oyun içi para birimi olan Gil sağlayacak. Ayrıca cloud üzerinden oyunlarımızı kayıt edebilecek ve birçok farklı achievement açabileceğiz. Tüm bu özelliklerinin haricinde yıllar evvel çıkan Final Fantasy VII'den daha farklı bir oyun ile karşılaşmayacağız.

Bir yandan serinin en iyisi olarak bilinen, diğer taraftan da yapılmış en iyi PRG oyunlarından bir tanesi olarak gösterilen Final Fantasy VII'yi tekrar aramızda görmek harika bir deneyim olacak. Oyun PS3 üzerinden ve sadece dijital bir şekilde indirilebilecek.

Okuyucu Yorumları