Firefox 3 T-Shirt Yarışması!

Kendi tasarımınızı yaratarak fark yaratın. Kazanırsanız, tasarımınız Firefox T-Shirtlere basılacak!

Firefox Yarışması!

Yaratıcılığınızı gösterin ve favori browser'ınız Firefox'un, T-Shirt Dizayn yarışmasının bir parçası olarak kendini geliştirmesine yardımcı olun! Kazanan kişinin tasarımı Firefox 3'ün resmi sitesinde satışa sunulacak.

Yarışmaya katılmak için önce T-Shirt'ünüzü tasarlayın. Bundan sonra, hazırladığınız tasarımı gönderin. Ardından ilk 5 tasarım belirlendikten sonra internet üzerinden oylama yapılacak ve siz kazanını belirleyeceksiniz. Kazanan tasarım, %100 organik maddeden imal edilen T-Shirt'lere basılacak.

Kazanana, bir adet sizin hazırladığınız tasarımın üzerine basılı olduğu Firefox 3 T-Shirt'ü ve Amazon.com'dan 250$'lık hediye çeki verilecek.

Katılım Şartları

Katılım Şartları

- Birden fazla tasarım gönderebilirsiniz ancak ikinci etaba geçildiğinde tasarımlarınızdan sadece biri değerlendirmeye alınacak.

- Tasarımınız T-Shirt'ün üzerine basılacak şekilde hazırlanmalı.

- Tasarımınız T-Shirt'ün kollarını kapsamayacak.

- T-Shirt'ünüze basacağınız tasarımın oranları ise maksimum 25.4 cm x 25.4 cm

- T-Shirt'ünüz için geliştirdiğiniz tasarımınızı tamamlamak için T-Shirt'ün ana rengini de seçmelisiniz. Renklere buradan ulaşabilirsiniz.

- Dosyanızı JPG veya PNG formatında kaydedin ve Flickr hesabınıza upload edin.

- Fotoğrafınızı "FF3 Tcontest" sözcüğüyle etiketleyin.

- Flickr grubuna katılın resmini resim havuza ekleyin.

- Flickr hesabınızın aktif olarak kullandığınız mail hesabınıza bağlı olduğuna emin olun. Kazandığınızda size ulaşacakları için bu oldukça önemli.

- Son katılım tarihi ise 16 Mart 11:59 PM.

Okuyucu Yorumları