Firefox 3.5 RC1'i nereden indireceksiniz?

Mozilla'nın tarayıcısı Firefox 3.5'un RC1 sürümü yayınlandı. İşte detaylar ve indirme bağlantısı

Firefox 3.5 RC1'i indirin

Mozilla yeni Firefox'un mükemmel olmasını istiyor. Bu yüzden gerek duyduğunda sadık kullanıcılarını bile üzmeyi göze alarak, 3.5 sürümünü yayınlayacağını söylediği tarihi değiştirebiliyor. Yakın zamanda bir Preview sürümü yayınlayan Mozilla, şimdi de Firefox 3.5 RC1 sürümünü yayınladı.

RC1 sürümüne ulaşan TraceMonkey JavaScript motorunda geliştirilmeler yapılmış olması ve HTML5 standartlarına uyumluluğunun arttırılmış olması en önemli yenilikler. RC1 sürümünü kullanmayı düşünenler için önemli bir hatırlatma; yeni Firefox eskisinin üzerine yükleneceği için kullanmakta olduğunuz eklentilerin bazıları uyumlu çalışmayabilir. Ayrıca şu anda Mozilla'nın yayınlamış olduğu RC2 sürümü henüz sadece ileri seviye kullanıcılara tavsiye ediliyor. Firefox 3.5'u denemek isteyen kullanıcıların büyük kısmı için RC1 sürümünü kullanmak daha uygun olacaktır.

Firefox 3.5 RC1'e sahip olmak için eğer hali hazırda 3.5 sürümü kullanıyorsanız tarayıcının güncellemelerini kontrol ederek son sürümü yükleyebilirsiniz. Mozilla'nın indirme sayfalarında halen Firefox 3.5 Beta 4'e bağlantı veriliyor. Bu yüzden RC1'i ayrıca indirmek istiyorsanız şu adresteki FTP sunucusundan RC1'i indirebilirsiniz. Ne yazık ki Türkçe sürümü bulunmuyor ama Türkçe dışında istediğiniz dili buradan seçip indirebilirsiniz.
Firefox 3.5 RC1 için Mozilla'nın resmi açıklamasını ise bu adresten okuyabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları