Firefox 5 için 4 süper eklenti!

Firefox 5'te hatasız çalışan bu eklentiler ile web deneyiminizi daha keyifli bir hale getirin!

4 süper Firefox 5 eklentisi!

Firefox'un en büyük güçlerinden bir tanesi şüphesiz sahip olduğu eklentileri. Firefox 4'e henüz alışmışken, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Firefox 5 ile yeni bir tarayıcıya sahip olduk. Firefox 5, tüm Firefox 4 eklentilerini çalıştırmasa da yakın gelecekte eklentilerin çoğu Firefox 5'te de çalışacak. İşte Firefox 5'te çalışan 5 faydalı eklenti.

Google Shortcuts

Google hizmetlerinden faydalanıyorsanız, bu eklenti ile onlarca Google hizmetini düğme olarak veya bir açılır menü olarak adres çubuğunuzun yanında görüntüleyebilirsiniz. Daha önce hiç duymadığınız Google hizmetlerini de eklenti sayesinde tanıyacağınızı söyleyebiliriz.

Lastpass ve Asteroids Bookmarklet

Lastpass ve Asteroids Bookmarklet
Parolalarınızı çevrim içi saklayarak onlara internet bağlantısı olan her yerden, her cihazdan erişebilirsiniz

LastPass

Parolalarınızı internet üzerinde bir "kasa" içerisinde saklayan hizmet sayesinde onlara istediğiniz PC'den erişmeniz mümkün oluyor. Bu sayede parolalarınızı not etme derdinden de kurtulmuş oluyorsunuz.

Asteroids Bookmarklet

Asteroids Bookmarklet tarayıcınızda açık olan web sayfasını geçici olarak bir Asteroids ekranına dönüştürüyor. Bookmarklet'i tarayıcınıza ekledikten sonra istediğiniz bir web sitesinde ona tıklayın. İşaretçiniz, ok tuşlarıyla yönetebileceğiniz büyük bir işaretçiye dönüşecek, boşluk tuşu ile sitedeki istediğiniz öğeyi patlatabileceksiniz!

Oyundan çıkmak için ESC'ye basmanız yeterli.

Parolalarınızı çevrim içi saklayarak onlara internet bağlantısı olan her yerden, her cihazdan erişebilirsiniz

Cooliris ile etkileyici üç boyutlu web gezintisi

Cooliris ile etkileyici üç boyutlu web gezintisi
Cooliris, internetteki resimleri üç boyutlu bir duvar üzerinde gezmenize izin veriyor

Cooliris

Faydalı olmaktan çok göze hitap eden bu etkileyici uygulama, internetteki fotoğraf ve videoları size 3D bir görünüm içerisinde sunuyor. Program, içerisinde gezinebileceğiniz sanal bir duvar oluşturuyor. Bu duvarın üzerindeki fotoğraflara ve videolara yakınlaşıp seyredebiliyorsunuz. Google ve Bing resimlerinde arama yaparak sayısız sonuç almanız mümkün.

Okuyucu Yorumları