Firefox'a Google Chrome makyajı!

Firefox'unuzun arayüzü size çekici gelmiyorsa, bu ipuçlarıyla onu Chrome'a benzetebilirsiniz!

Firefox'a Chrome makyajı!

Firefox'un ara yüzü, Chrome gibi tarayıcılar karşısında size eskimiş gibi geliyorsa, sizlerle paylaşacağımız bu 4 ipucu ile onu Chrome'a daha benzeyen bir hale getirebilirsiniz.

Gezinti çubuğunu ayarlayın: İlk olarak Firefox'un yer kaplayan araç çubuklarından kurtulabilirsiniz. Bunun için Görünüm > Araç Çubukları > Özelleştir (veya Firefox düğmesi > Seçenekler > Özelleştir) yolunu izleyerek araç çubuklarınızda gerekli değişiklikleri yapın.

Firefox'un daha çok Chrome gibi görünmesi için Google arama çubuğunu da kaldırabilir, yeniden yükle ve durdur düğmelerini adres çubuğunun sol tarafına taşıyabilirsiniz.

Menü çubuğunuz açık ise Görünüm > Araç çubuklarından Menü çubuğunu kapatabilirsiniz.

İndirmeleri durum çubuğuna taşıma ve diğerleri

İndirmeleri durum çubuğuna taşıma ve diğerleri
Eklenti yardımıyla indirmeleri pencerenin alt kısmına taşıyabilir, böylece onları ayrı bir pencerede yönetmekten kurtulabilirsiniz

İndirmeleri durum çubuğuna taşıyın: İndirmelerin ayrı bir pencerede değil, Chrome'da olduğu gibi pencerenin alt kısmında görünmesini istiyorsanız, Download Statusbar eklentisini yükleyin.

Firefox düğmesini gezinti çubuğuna taşıyın: Firefox düğmesini Chrome'da olduğu gibi pencerenin sağ tarafına taşımak isterseniz, Movable Firefox Button eklentisi işinizi görecektir. Eklentiyi yükledikten sonra Görünüm > Araç Çubukları > Özelleştir'e gelin ve düğmeyi istediğiniz yere sürükleyin.

Chrome'dan ilham alan bu Firefox temasını yükleyin: Son olarak Firefox'un "genel" görünümünü Chrome'a daha benzer bir hale getireceğiz. Bunun için FXChrome adlı eklentiyi kullanacağız. FXChrome, size beyaz, yuvarlak kenarları olan sekmeler, daha hoş düğmeler ve pürüzsüz bir arayüz sunuyor.

Okuyucu Yorumları