Firefox: Facebook videolarını kaydedin!

Bu Firefox eklentisi yardımıyla Facebook sayfalarındaki videoları sabit diskinize kaydetmeniz mümkün

Facebook'tan video kayıt!

Beğenin ya da beğenmeyin, Facebook dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformu. Ve Facebook bilgi paylaşımı için bir çok platformdan daha çok seçenek sunuyor. Bunlardan biri de hiç şüphesiz kullanıcıların bir yerlerden bulup buluşturup profillerine veya "duvarlarına" yapıştırdıkları videolar.

Güncel video kliplerden naftalin kokan görüntülere, eğlenceli videolardan garip olaylara kadar pek çok ilginç videoyu izleyebileceğiniz Facebook'da, izlediğiniz videoları sabit diskinize tek tıklama ile kaydetmek mi istiyorsunuz? Eğer Firefox kullanıyorsanız bu iş son derece kolay.

Firefox'un eklentileri çok meşhurdur, hatta bu eklentilerin en iyilerine sizin için En iyi 25 Firefox eklentisi özel dosyamızda yer vermiştik. Facebook videolarını kaydetmek için ise tüm yapacağınız Facebook Video eklentisini sisteme kurmak.

Bu linke tıklayarak ulaşabileceğiniz eklenti sayfasından ilgili eklentiyi kurup Firefox ile Facebook profilinize bağlandığınızda ekrandaki tüm videoların altında Dowload Video seçeneğinin eklendiğini göreceksiniz. Bu Dowload Video linkine tıklayarak istediğiniz videoyu sabit diskinize bir FLV veya MP4 dosyası olarak indirebilir ve istediğiniz zaman rahatça izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları