FireFox'la Resim Paylaşmak Artık Çok Kolay

Mozilla Vakfı ve Kodak yapılan bir anlaşma ile FireFox için bir eklenti hazırlayacaklar.

FireFox&Kodak Elele

Mozilla Vakfı ve fotoğraf devi Kodak aralarında yaptıkları bir anlaşma ile Mozilla'nın Internet tarayıcısı FireFox için bir eklenti hazırladılar. Bu eklenti ile resim paylaşımını daha kolay ve zevkli bir hal getirmeye çalışan yetkililer işlemin daha önce hiç olmadığı kadar kolay olduğunu iddia ediyorlar.

Sadece tarayıcınızı kullanarak resimlerinizi düzenleyebilir, internete yükleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Resimlerinizi direkt olarak Kodak EasyShare Gallery'ye gönderebilirsiniz. Bu işlemin daha kolay ve daha güvenli olacağını belirten yetkililer, resim gönderme işleminin çoğu zaman zahmetli bir işlem olmasından yakınan kullanıcıları esas olarak hedef aldıklarını belirtiyorlar.

Öncelikle burayı tıklayarak ulaşacağınız sayfadan kayıt olmanız gerekiyor. Daha sonra burayı tıklayarak FireFox ve Kodak EasyShare tümleşik uygulamasını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Kayıt sırasında kullandığınız e-posta hesabınız ve şifrenizle birlikte yeni kurduğunuz FireFox'u açıp sol taraftan giriş yaparak istediğiniz resimleri sisteme gönderebiliyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken konulardan birisi, albüm ismini oluştururken Türkçe karakter kullanmamanız. Zira albüm oluşumuyla ilgili bir hata mesajı alırsınız.

Okuyucu Yorumları