Firewatch'tan fiziksel fotoğraf sürprizi!

Şimdiden büyük beğeni toplayan bağımsız oyun Firewatch, oyun kapsamında evinize bakın ne gönderiyor!

Firewatch "hatırası"!

Dün itibariyle piyasaya sürülen ve şimdiden son derece olumlu eleştiriler alan birinci şahıs macera oyunu Firewatch oldukça yaratıcı bir hediyelik eşya seçeneğiyle geliyor. Firewatch'u PC üzerinden oynayan oyuncuların ormanlık bir alanda buldukları tek kullanımlık fotoğraf makinesiyle çektikleri fotoğrafların fiziksel kopyaları, eğer isterlerse kendilerine postalanabiliyor.

Söz konusu fotoğrafların bastırılma ve kargo ücretinin oyunculara maliyeti 15 dolar. Fakat son derece iyi eleştiriler alan oyunun atmosferine kendisini kaptıran birçok kişinin ormanlık alanda geçirdikleri zamanı böyle nostaljik bir biçimde ölümsüzleştirmek isteyeceğini tahmin etmek zor değil.

Oyuncuların talep ettikleri fotoğraflar kendilerine Fotodome adlı kurgusal bir fotoğraf şirketi tarafından bir zarf içerisinde gönderiliyor. Polygon'a göre oyunun içerisindeki kamerada halihazırda başka görseller de bulunuyor ve size gönderilen fiziksel fotoğraflar arasında bunlar da var. Neyse ki bir tür spoiler'a mahal vermemek adına bu kareleri oyundaki kamera üzerinde görmek mümkün değil.

Şu an için yalnızca PC üzerinde mevcut olan yazdırılabilir fotoğraf seçeneğinin yakın bir zamanda konsollara da gelmesi bekleniyor.

19,99 dolara satılan Firewatch'a Steam ve PlayStation Store üzerinden erişebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları