FLY'dan 14 Şubat seçenği: IQ459 Intruder

FLY IQ459 Intruder, sevgilinize aşkınızı anlatmak için en ideal seçenek olabilir.

FLY'dan 14 Şubat hediyesi

FLY Mobile, sevgililer gününde ne hediye alacağına henüz karar verememiş sevgililer için çok özel bir hediye seçeneği sunuyor. IQ459 Intruder, iş ve eğlence adına aradığınız özelikleri bünyesinde barındırıyor. Sevgilinizin elinden düşüremeyeceği bu özel hediye ile kullandıkça her gün sizi hatırlaması mümkün.

Altın renkli metal çerçevesi ve zarif çizgileriyle çok şık bir tasarıma sahip olan FLY IQ459 Intruder, dört çekirdekli işlemciye, 1.3 GHz hıza ve Android OS 4.4 işletim sistemine sahip. FLY IQ459 Intruder'ın 5 inç HD IPS ekranı video ve oyun keyfini en üst seviyeye taşırken, cihazın 13 MP arka / 5 MP selfie kamerası ve Full HD video kayıt özelliği ile anı ölümsüzleştirebileceksiniz.

1 GB Ram ve 16 GB ROM hafızası ile teknik kadroyu tamamlayan IQ459 Intruder, daha fazlasını isteyenleri de düşünerek 64 GB microSDHC kart desteği ile fotoğraf, video ve müzik keyfini destekliyor. FLY IQ459 Intruder, 2.000 mAh'lik pil gücüyle de batarya sorununu çözerek sosyal medyayı aktif olarak kullananların yüzünü güldürüyor.

Turkcell müşterileri, FLY IQ459 Intruder'a aylık 20 TL'den başlayıp 195 TL'ye kadar olan farklı paket opsiyonları ve 12 veya 24 aylık ödeme planlarıyla sahip olabiliyor.

Okuyucu Yorumları