Fonkraft'ın modüler cebi "askıya" alındı

Yeni dönemin kapılarını aralaması beklenen bu ilginç cep, hiç beklemediği bir engelle karşı karşıya!

Beklenmeyen engel!

Google'ın cep telefonlarında yeni dönemi başlatacak olan modüler cep telefonu Project Ara'yı bekleyeduralım, diğer yandan farklı isimlerin de bu konuda çalışmaları olduğu açık. Fonkraft adında bir şirketin de modüler cep telefonu tasarladığını ve piyasaya çıkması için eylül ayını beklediğini geçtiğimiz günlerde yazmıştık hatırlarsanız. Şimdi buna yeni haberler de eklendi, ancak bu seferki üzücü.

Modüler cep telefonu projesiyle bir fon toplama sitesi olan Indigogo'da bağışçılara açılan Fonkraft, ilginç bir şekilde sayfasının askıya alındığını öğrenmiş. Indigogo'nun açıklaması ise, "güvenlik standartlarının karşılanmaması sebebi ile..." şeklinde altı tam doldurulmamış bir ifadeden oluşuyor. Bunun üzerine sitemde bulunan bir tweet atan Fonkraft, modüler cep telefonunun destekçisi olanlara yeni haberler için beklemede kalmaları notunu düşmüş durumda.

Haber yayına hazırlanırken Indigogo'da, Fonkraft'ın sayfasına halen erişilemiyordu. Konunun ardında aslında ne yatıyor, henüz bilmiyoruz. Her iki taraftan yeni açıklamalar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Okuyucu Yorumları