Football Manager 2009: Bu afiş çok konuşulur!

Büyük devrimci menajer oldu: Football Manager 2009'un duyurusu "fazlaca" ilginç bir afişle yapıldı.

Bu afiş çok konuşulur!

Menajerlik oyunu dendiğinde hemen herkesin aklına gelen ilk isim Football Manager olacaktır. Yıllar önce yoluna Championship Manager adıyla başlayan seri, yapımcı Sports Interactive'in yayıncı EIDOS ile bozuşması sonrasında Football Manager adını almak zorunda kalmıştı. Ancak bu isim değişikliği bile serininbaşarısını önleyemedi, Football manager bugün hala en çok oynanan menajerlik oyunu olmayı sürdürüyor.

Sports Interactive bir süredir tüm gücünü yakında hizmete sokacağı ve online menajerlik deneyimi sunacak olan Football Manager Live'a harcıyordu. Tabi bu durum, Football Manager 2009'u bekleyen sanal menajerlerin daha da meraklanmasına neden oluyordu. Çünkü şirket, serinin yeni halkası hakkında herhangi bir açıklama yapmıyordu.

Ve nihayet beklenen açıklama geçtiğimiz gün geldi. Sports Interactive ve SEGA, Football Manager 2009 ile ilgili ilk detayları 3 Eylül'de açıklayacaklarını duyurdu. Bu açıklamaya eşlik eden duyuru afişi ise gerçekten görülmeye değer. Afişte ünlü devrimci Che Guevara'yı teknik direktör kıyafetleri içerisinde ve elinde bir futbol topu tutarken gören FM fanlarının merakı, eminiz ki bir anda iki kat daha arttı. Yandaki resme tıklayarak afişin tamamını görebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları